top of page

Majoitus

Koko matkan ajan olet majoittunut Saint Martin de Castillon kylässä omistamassani talossa. 

Matkasi aikana taloni on käytössä seuraavasti: 

Talossa on kolme kerrosta. Ensimmäisessä eli pohjakerroksessa on oma yksityinen asuntoni, jossa tarjoan aamiaisen sekä illallisen. Keittiössäni valmistamme ranskalaisia aterioita ja voimme viettää yhteistä aikaa oleskelutiloissa. Asunto sisältää WC:n ja suihkun joita voit tarvittaessa käyttää.  

Kaksi ylin kerrosta toimii erillisenä asuntona, mutta matkasi aikana kaikilla on oikeus käyttää koko talon tiloja hyväkseen. Toinen kerros sisältää keittiön ja kaksi makuusijaa sekä WC:n. Ylimmässä kerroksessa on kaksi makuusijaa, avoin kylpyhuone + WC ja kattoterassi. Talossa ei ole erillistä pihaa. 

Katso tästä kaikki kuvat majoituksesta

 

Järjestän matkoja vain naisille, joita kerrallaan mahtuu mukaan neljä. Majoitus sopii hyvin neljälle ystävälle. Toinen vaihtoehto on 2 x kahdelle ystävälle, jolloin jokaisen tulee sopeutua jakamaan taloni kaikki tilat. 

 

Matkasi aikana perehdytään ranskalaiseen ruoan valmistukseen. Tutustumme aperitiivi kulttuuriin, kokkailemme aterioita, joita voit myöhemmin valmistaa kotona. Erikoisruokavalioiden mahdollisuuksia en voi sovelluttaa. Aterioiden valmistuksessa käytetään jauhoja, kermaa, nautitaan ranskalaisia juustoja ym. Pienissä leipomoissa harvoin myydään gluteenittomia tuotteita.

Ravintoloissa harvemmin on ruokalistalla merkitty kaikki allergioita aiheuttavat raaka-aineet. 

Olohuone1.2.jpg
bottom of page