top of page
  • Writer's pictureKoskivaara-Coniel Jaana

Sisustusmessuille Aix-en-Provenceen kesäkuussaYhdistä loma ja sisustumessut. Maison Côté Sud sisustuslehti on järjestänyt jo vuodesta 2005 Aix-en-Provencen kaupungissa Park de Jourdan puistossa laajamittaiset avoimet sisustusmessut kaikille. Messut järjestetään aina kesäkuun ensimmäisen viikonlopun ympärillä. Tänä vuonna 2-5.6.

Park de Jourdan sijatsee lähellä kaupungin vanhaa keskustaa. Messut esittävät laajan katselmuksen eteläisen Ranskan kulttuuriin, atmosfööriin ja trendeihin. Tarjolla on ideoita kotiin, puutarhaan, ranskalaista kädentaitoa sekä tuoksua ja väriä. Tänä vuonna messuteemana on Välimeri. La Meriterranee nähdään sinisenä valoa ja lämpöä hohtavana kokonaisuutena.

Viime vuoden teemana oli keramiikka. 2006 olen ensimmäisen kerran käynyt messuilla. Vuosia välissä ja kahden korona vuoden jälkeen 2022 messuille lähdin tutkimaan tarjontaa.

Yksi pitkä päivä messuilla riittää. Perjantai messupäivä on ehkä kaikkein paras, sillä ne sulkeutuvat vasta klo 22.00. Viikonlopulla väkeä on huomattavasti enemmän. Messuilla voi tehdä ostoksia sekä tilauksia. Sisäänpääsy hinta on 10€. Lisätietoja jaana@coniel.com


Kuvat ovat vuoden 2022 kesäkussa järjestetystä Vivre Côté Sud messuilta, jonka teemana oli Keramiikka La Ceramique. Kuvissa on nuolet, joiden avulla voit katsoa 9 kuvaa.
105 views

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page